Friday 5 September 2014

Informació important






RECOLLIDA DE PITRALLS I SORTIDA

· El día 7, podreu recollir el pitrall a la zona de sortida des de les 7:00h fins les 8:15 h, a la zona de sortida.

La sortida estarà ubicada a les Pistes Poliesportives Municipals, al costat de les piscines.


ÚS DEL PITRALL

· El xip va incoporat al pitrall

· Heu de col·locar el pitrall al pit. L’heu de portar ben visible durant tota la cursa.

· No tapeu amb xaquetes ni cap element el pitrall a la sortida ni a l’arribada al passar sobre la catifa de lectura de xips, ja que si el tapeu la catifa podria no registrar el vostre xip.



HORARIS

· Tots els horaris d’interés els podeu consultar a http://cursadelcervol.blogspot.com.es

· Sortida Cervol26 a les 8:30h

· Sortida Cervol10 a les 8:30 h



APARCAMENT

· Disposareu de suficient espai d’aparcament. Tot i així, us recomanem ser previsors a l’hora de venir per tal d’aparcar amb comoditat… i evitar cues innecessàries a l’hora de recollir el pitrall.



RECORREGUT

· Tot el recorregut el trobareu marcat amb marques d’esprai de color TARONJA. Aquest esprai és biodegradable, en poques setmanes l’acció del clima haurà esborrat les marques. Tambéu trobareu cinta i en algun lloc puntual linies de calç.

· Seguiu en tot moment el recorregut marcat. En punts estratègics els voluntaris de la cursa us ajudaran i indicaran el camí correcte. Feu cas només a voluntaris perfectament identificats amb les samarretes de la Cursa del Cérvol.



DEIXALLES

· Als punts d’avituallament durant la cursa trobareu suficients espais per la recollida de deixalles: gots, ampolles, gels, etc. Si us plau, no embruteu la muntanya.

· A la zona d’arribada, durant el dinar final, trobareu contenidors per classificar les deixalles, feu-los servir (Plàstic, Paper, Orgànic…)



PREVISIÓ DEL TEMPS

· Els mapes metereològics donen un risc "MITJÀ" (meteocat.com) de precipitació. Sigueu previsors i porteu roba adequada per si fos necessari fer-la servir.







 

Blogger news

Blogroll

About

Copyright © 3ª Edició Cursa del Cervol Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger